A kortárs városfejlődésben világszerte egyre jelentősebb szerephez jutnak az új technológiák. A városok fejlettségi szintjétől függetlenül egyre több területen születnek újítások, amelyek hatékonyabb működést, nyitottabb kommunikációt és javuló életminőséget ígérnek.

A jövő városai minden valószínűség szerint kinézetre nem fognak jelentős mértékben eltérni a ma ismert megjelenési formáiktól. Ami viszont jelentősen eltér majd, az a bennük működő rendszerek és szolgáltatások működése, és ezeken keresztül a városokat használók kapcsolata a településeikhez. Napjainkban egy átlagos utca képe nem sokban különbözik egy száz évvel ezelőttitől. Egészen mást jelent azonban mind az itt közlekedők, mind az itt élők számára, amely megkövetel egyfajta szemléletváltást, teret engedve a smart city, azaz okos város fogalma köré csoportosítható városi fejlesztéseknek.

A "VKSZ" Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. elkötelezett azon törekvések irányába, amelyek segíthetnek Veszprém városát "felírni az okos városok térképére."

"TALÁLKOZZUNK AZ ÓRÁNÁL" - OKOSPADOKKAL BŐVÜLT A VÁROSKÖZPONT

"TALÁLKOZZUNK AZ ÓRÁNÁL" - OKOSPADOKKAL BŐVÜLT A VÁROSKÖZPONT

2021. július 13.
Találkozási pontnak is megfelelő, interneten történő tájékozódásra is kiváló, és látványelemként sem utolsó a veszprémi belváros legújabb nevezetessége, az okospad.

A VKSZ Zrt. beruházásával megvalósuló sokoldalú "Okos Város" eszköz reményeink mindenki tetszését elnyeri, és örömmel veszik használatba.

Az okospaddal kapcsolatos részletekről a cikkben olvashatnak.

https://vehir.hu/.../60779-akar-a-telefonunkat-is...
Jelenleg nincs feltöltött tartalom!
Jelenleg nincs feltöltött tartalom!